Lilla Debelka s-a intalnit cu romanii din Villeneuve Les Avignion

Lilla Debelka, candidat la Camera Deputaților, s-a întâlnit în Franța, în orasul Villeneuve Les Avignion, cu românii plecați din țară pentru a discuta despre problemele cu care acestia se confrunta si cum, prin programul de guvernare al PSD, aceste probleme pot fi soluționate.
#îndrăzneștesăcrezi

debelka-avignion1
Veaceslav Saramet s-a intalnit cu cetatenii din Floresti

Candidat la Camera Deputaților, Veaceslav Saramet, s-a întâlnit cu domnul Petre Rusu, dar și cu cetățenii, la Florești, pentru a discuta de importanța alegerilor parlamentare din 11 Decembrie.
#îndrăzneștesăcrezi

veaceslav-floresti1
Daniela Popescu prezentand programul de guvernare

Daniela Popescu, candidat PSD Diaspora pentru Senat, prezentând programul de guvernare și măsurile destinate românilor de peste hotare.
#îndrăzneștesăcrezi

daniela-romanihotare1
Marius Vili Sarbu s-a intalnit cu romanii din Fuenlabrada

Marius Vili Sărbu, candidat PSD Diaspora pentru Senat, s-a întâlnit cu romăni din Fuenlabrada.

vili-fuenlabrada1
Daniela Popescu si romanii din Atena

Candidat la Senat, Daniela Popescu a participat, 29 noiembrie, la evenimentul organizat de comunitatea de români din Atena, Grecia pentru a celebra ziua națională a României.
#îndrăzneștesăcrezi

daniela-atena1
Maria Musteata printre oameni din Ștefan-Vodă

Maria Musteata, candidat PSD diaspora la Camera Deputaților, pe teren, printre oameni din Ștefan-Vodă, raion înfrățit cu jud. Dâmbovița. A fost punctată importanța alegerilor Parlamentare din 11 decembrie, precum și impactul acestora asupra Republicii Moldova.
#îndrăzneștesăcrezi

musteata-dambovita1
Marius Vili Sarbu la radio ONDA

Din nou la radio ONDA, Marius Vili Sarbu, candidat la Senat, a discutat despre problemele românilor din diaspora dar și cum pot fi acestea rezolvate prin prezentarea programului de guvernare PSD.
#îndrăzneștesăcrezi

vili-onda1
Marius Vili Sarbu si Angel Viveros, primarul municipiului Coslada

Marius Vili Sarbu, candidat la Senat, s-a întâlnit cu primarul municipiului Coslada,
Angel Viveros (PSOE) care „consideră că românii sunt comunitatea cea mai serioasă şi bine integrată în viața municipiului”, iar românii care locuiesc în acesta zona beneficiază de sprijinul său.
#îndrăzneștesăcrezi

vili-viveros1
Daniela Popescu si Asociatia DACIA

In data de 27 noiembrie, candidatul la Senat, Daniela Popescu, împreună cu Asociația Interculturală Româno-Elenă DACIA au organizat spectacolul „La mulți ani, România!”, dedicat Zilei Naționale a României sărbătorită pe 1 Decembrie, eveniment la care a participat comunicatatea de romani din Grecia.
#îndrăzneștesăcrezi

daniela-1decembrie1
Veaceslav Saramet, sarbatorind Ziua Nationala

Veaceslav Saramet, candidat la Camera Deputaților pentru PSD Diaspora, sărbătorește Ziua Națională într-un loc sfânt pentru România, Alba Iulia, alături de studenții basarabeni.
Mesajul lui este unul care rezonează cu noi toți; „Pentru mine, ziua de 1 Decembrie este în primul rând despre oameni.”
#îndrăzneștesăcrezi

veaceslav-alba-iulia1
Deschidere OFSD Diaspora Germania!

Felicitări George Badea și tuturor colegilor din PSD Diaspora Germania. Felicitări, Lilla Debelka, președinte OFSD Diaspora și candidat la Camera Deputaților. #îndrazneștesăcreziînromânia

ofsd1
Veaceslav Saramet la Soldanesti

Veaceslav Saramet, la întâlnirea cu oamenii de la Soldanesti. #îndrăzneștesăcrezi #candidatPSDdiaspora

veaceslav-soldanesti1
Catalin Serbu si Marius Vili Sarbu la Coslada

Catalin Serbu, candidat la Camera Deputatilor si Marius Vili Sarbu, candidat la Senat, din partea PSD Diaspora, la intalnirea cu romanii din Coslada.
#îndrăzneștesăcrezi

vili-coslada1
Marius Vili Sarbu in dialog cu Maramuresul

Marius Vili Sarbu, candidat la Senat din partea PSD Diaspora, în dialog cu Maramureșul.
#îndrăzneștesăcrezi

vili-maramures1
Veaceslav Saramet in dialog cu studenții basarabeni de la Galați

Veaceslav Saramet, candidat PSD Diaspora la Camera Deputatilor, în dialog cu studenții basarabeni de la Galați. La acest dialog a participat și ex Preşedintele Ligii Studenţilor Basarabeni din Galaţi, Mihai Creţu şi Preşedintele PES Activists Galaţi Cristian Munteanu. Tema discuție: studenţii basarabeni care-şi fac studiile în Galaţi.
#ÎndrăzneșteSăCreziÎnRomânia

veaceslav-galati1
Marius Vili Sarbu la Arganda del Rey

Marius Vili Sarbu, candidat la Senat, s-a întâlnit cu românii din Arganda del Rey, pentru a discuta despre problemele romanilor din diaspora și de-a prezenta programul de guvernare PSD. În cadrul evenimentul a participat și doamna Viqui Moreno, secretar general PSOE.
#îndrăzneștesăcrezi

vili-arganda-del-rey1
Marian Vaduva in dialog cu romanii de la Londra

Marian Vaduva, candidat la Senat, în dialog direct cu romanii de la Londra, pentru a susține programul de masuri pentru diaspora al PSD, inclusiv aspectele privitoare la situați romanilor din Marea Britanie, în contextul Brexit.
#îndrăzneștesăcrezi

vaduva-brexit1
Veaceslav Saramet, invitat la Publika TV

„În 2012-2015, când era PSD-ul la conducere, s-au întâmplat multe lucruri bune pentru Moldova. Serviciul SMURD a trecut Prutul, s-a donat 1 milion de euro pentru teatrul din Cahul, au fost donate autobuze pentru copii și multe alte realizări importante. Când voi intra în parlamentul României, tema Moldovei va prinde contur și cu siguranță se vor realiza lucruri bune pentru țara noastră”.
#îndrăzneștesăcrezi

veaceslav-republica-moldova1
Catalin Serbu si Stefan Spoiala

Candidat la Camera Deputaților, Cătălin Serbu, s-a întălnit cu Stefan Spoiala, un tânăr român ce deține o mică afacere în Spania, în cadrul căreia lucrează atât romăni cât și spanioli.
#ÎndrăzneșteSăCreziÎnRomânia

catalin-spoiala1
Vaeceslav Saramet la Rezina

Vaeceslav Saramet, s-a întâlnit la Rezina, cu doamna președinte Eleonora Graur și tineri din această zonă, pentru a discuta despre importanța tinerilor în viața societăți.
#ÎndrăzneșteSăCreziÎnRomânia

veaceslav-rezina3
Marius Vili Sarbu cu Carmen Valero Garcés, profesor la renumita Universitate „Alcalá”

Educația, un subiect prioritar pe agenda candidaților PSD pentru diaspora. Marius Vili Sârbu, candidat la Senat, s-a întâlnit cu Carmen Valero Garcés, profesor la renumita Universitate „Alcalá”, pentru a discuta despre bursele și programele de studiu pentru românii rezidenți în Spania.
Toate spațiile universității ar fi disponibile elevilor şi studenților români – Erasmus, masteranzi, studenți – precum şi celor care doresc să se perfecționeze profesional.
#ÎndrăzneșteSăCreziÎnRomânia

vili-alcala1
Daniela Popescu si Alexandros Zavos, Președintele Institutului de politică a Emigrantilor

Astăzi, 28 noiembrie, Daniela Popescu, candidat la Senat, a participat la un eveniment alături de Președintele Institutului de politică a Emigrantilor, Alexandros Zavos, și de coordonatorul Centrului de Refugiati Marsa-Malta, Ahmed Bougre.
În cadrul întâlnirii, dezbaterea s-a concentrat asupra efectelor în administrarea crizei refugiaților (rasism, diferente, emigranti, etc.) cât și pe influența acestora la nivel local, național și european.
#îndrăzneștesăcrezi

danielapopescu-emigranti1
Marius Vili Sarbu si Catalin Serbu la Madrid

Marius Vili Sarbu si Catalin Serbu s-au intalnit astazi, din nou, cu romanii din Madrid. Urmeaza Coslada!

coslada1
Marian Vaduva si muncitorii romani de la Londra

Marian Vaduva, candidat la Camera Deputatilor, in mijlocul muncitorilor romani de la Londra.
#îndrăzneștesăcrezi

marianvaduva-londra1
Veaceslav Saramet si Musteata Maria

Candidatii PSD pentru Camera Deputatilor, Veaceslav Saramet si Musteata Maria, in Raionul Dubasari, din Republica Moldova.
#îndrăzneștesăcrezi

dubasari3
Candidat pentru Camera Deputatilor Lilla Debelka, presedinta OFSD Diaspora:

„În Germania, în orașul Riedstadt, m-am întâlnit cu românii plecați din țară și m-am bucurat că am avut posibilitatea de a discuta cu ei despre problemele cu care se confruntă.”
#îndrăzneștesăcrezi

debelka-germania1
Daniela Popescu la Bazarul Caritabil de Craciun

Daniela Popescu, candidat PSD pentru diaspora pe lista pentru Senat, la standul Romaniei si Republicii Moldova, de la Bazarul Caritabil de Craciun, organizat de Fundatia Prietenii Copilului de la Atena.
#îndrăzneștesăcrezi

danielapopescu-atena3
Vili Marius Sârbu la radio Onda Zero

Candidatul la Senat, Vili Marius Sârbu a fost inivitat, joi, 24 noiembrie la radio Onda Zero 100.00 FM pentru a dezbate problemele legate de violență, dar și reglementările ce se pot implementa pentru combaterea violenței.
#îndrăzneștesăcrezi

radio1
Vaeceslav Șaramet la studioul Radio România Actualități

Marți, 22 noiembrie, candidat la Camera Deputaților, Vaeceslav Șaramet, a fost invitat în studioul Radio România Actualități. În cadrul emisiunii subiectele s-au concentrat asupra problemelor din diaspora românescă dar și pe prezentarea progarmului de guvernare PSD care vine în sprijinirea nevoilor românilor de pretutindeni.
#îndrăzneștesăcrezi

radio-veaceslav1
Marian Văduva si romanii din UK

Luni, 21 Noiembrie, în cadrul organizație PSD Anglia, canditatul la Camera Deputaților Marian Văduva, a organizat o întâlnire cu romanii din UK. În cadrul întâlnirii au participat atât reprezentanți ai comunității românești cât și Președintele PSD Diaspora, Angel Tilvar.
Principalele puncte dezbătute s-au concertat asupra problemelor romanilor din UK, probleme legate de munca, educație și cum pot fi soluționate aceste probleme.
#îndrăzneștesăcrezi

marianavaduva-uk1
Sâmbătă, 19 noiembrie, candidat la Senat, Daniela Popescu a organizat o întâlnire cu românii din Atena, Grecia.

 În cadrul evenimentului s-au dezbătut și prezentat principalele obiective ale campaniei electorale, programe ce sunt orientate către românii din Diaspora, precum și principalele proiecte PSD.
S-a punctat susținerea programelor, precum:
• Recunoașterea Cursurilor de Limbă, Cultură și Civilizație Românească, desfășurate în cadrul Asociațiilor românești din Diaspora, de către Statul Român, prin instituțiile sale, în speță Ministerul Educației Naționale și Cercetării Stiințifice.
• Necesitatea înființării unui Minister al Diasporei care să aibă drept scopuri și obiective majore acordarea ajutorului pentru:
– românii care intenționează să rămână stabiliți definitiv în străinătate, prin sprijinirea asociațiilor care au drept obiectiv promovarea limbii române, culturii, tradiției și civilizației românești la standarde europene, simplificarea procedurilor de recunoaștere în străinătate a studiilor din România, scaderea taxelor consulare ;

danielapopescu-gracia1

-românii care doresc să se reîntoarcă în patrie, prin înfiintarea unei Comisii interministeriale având ca principal obiectiv reintoarcerea românilor in tara (comisie din care să facă parte și Ministerul Diasporei).
• Susținerea și promovarea Proiectului de lege inițiat de către PSD pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, printre care și 25 de taxe.
#îndrăzneștesăcrezi

Candidatul la Camera Deputaților, Cătălin Serbu, s-a întâlnit la Aragon cu reprezentanți ai profesorilor care susţin cursurile de limbă, cultură şi civilizaţie românească

Marți, 15 noiembrie, candidatul la Camera Deputaților, Cătălin Serbu, s-a întâlnit la Aragon cu reprezentanți ai profesorilor care susţin cursurile de limbă, cultură şi civilizaţie românească, pentru a discuta despre importanţa acestor programe pentru tinerele generaţii din comunităţile româneşti. Totodată, candidatul PSD Cătălin Serbu s-a interesat cu privire la îmbunătăţirile ce pot fi aduse acestui program de cursuri şi de problemele întâmpinate, în această activitate, de către cadrele didactice, în vederea propunerii de măsuri care să îmbunătăţească eficienţa şi acoperirea teritorială a acestui program.
#îndrăzneștesăcrezi

aragon3
Candidatul la Camera Deputaților, Cătălin Șerbu, s-a întâlnit cu romanii din comunitatea catolica din Aragon, Spania

Miercuri, 13 noiembrie, candidatul la Camera Deputaților Cătălin Șerbu s-a întâlnit cu romanii din comunitatea catolica din Aragon, Spania. În cadrul întâlnirii, s-au discutat problemele cu care romanii se confrunta și soluțiile posibile pentru ca acestea să fie rezolvate in mod eficient.
#îndrăzneștesăcrezi

aragon1_1