Impreuna, indraznim sa credem in Romania!

 Fiecare cetatean si fiecare familie care munceste din greu trebuie sa aiba sansa de a face parte din clasa de mijloc

România are un potenţial uriaş de a dezvolta economia în zona de IT, în agricultură, în industria manufacturieră, în industria auto sau alimentară. Cu toate astea, pentru mulţi români această perspectivă este încă îndepărtată. Sunt regiuni în care sărăcia, accesul nemulţumitor la educaţie şi sănătate face grea viaţa românilor. Încă prea mulţi români trăiesc de la o lună la alta, pentru că nu le ajunge salariul. Românii merită mai mult!

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

Vă invit să citiţi propunerile pe care PSD le-a adresat până acum şi le va adresa românilor în următoarele săptămâni. Sunt proiecte realizate de oameni cu experienţă în guvernare care au muncit pentru a creşte nivelul de trai al românilor. Sunt proiecte pentru un viitor mai bun pentru români. Împreună, îndrăznim să credem în România!

Liviu Dragnea,

Preşedintele Partidului Social Democrat

Programe PSD

"Mai multi romani in clasa de mijloc"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului Economic al PSD

"Dezvoltarea si modernizarea Romaniei"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului „Romania start-up”

"Programul PSD pentru sanatate"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului PSD pentru sanatate

"Relaxarea fiscala si cresterea veniturilor"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului Economic al PSD

"Sprijinirea fermierilor romani"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului PSD pentru agricultura

"Programul PSD pentru tineri si sport"

Pentru a vizualiza prezentarea Programului PSD pentru tineri si sport